www.roxi7.ewk.hu

Itt szinte MINDENT megtalálsz.

MENÜ

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya Novák Péter miatt dobta ki a pasiját!

A Megasztár első szériájának vége után néhányan már arról pusmogtak, hogy Ibolya és Novák Péter egy pár. Ezt akkor mindketten tagadták, de az énekesnő akkori párja, Pisti nemrég mindenről kitálalt!

Több mint egy év telt el azóta, hogy Oláh Ibolya kitette Pisti szűrét. A fiú a Megasztár előtt két évvel már az énekesnő párja volt, és türelmesen várta a verseny végét is, hogy visszakapja kedvesét. Valami azonban megváltozott! Pisti azonban nem bírta tovább a titkolózást és a Blikknek öntötte ki a szívét


Ibolya elvesztette a fejét
Miután vége lett a versenynek, Ibolyát maga Novák Péter karolta fel és ő volt az, aki segített a lánynak elkészíteni első stúdiólemezét. Pisti szerint ekkor kezdődött kálváriája, ekkor gabalyodott egymásba Ibolya és Péter. Volt, hogy éjjelente sms-eket váltottak, és az is előfordult, hogy az énekesnő kimaradozott. Pisti azonban várt, talán a csodára, talán arra, hogy párja kimondja a végső szót. Ez hamarosan meg is történt, a lány bevallotta neki, hogy beleszeretett Novákba.

 

 


Mégis elvette volna!
Bármivel is próbált érvelni Pisti, Ibolya hajthatatlan volt, Péterrel akart lenni, még akkor is, ha szerelme egyoldalúnak bizonyulna. A viszonynak azonban egy év után vége lett, Novák kilépett Ibolya életéből. Pisti – annak ellenére, hogy megcsalta – tavaly megkérte Ibolya kezét, hiszen úgy érezte, nem tud a lány nélkül élni. Az énekesnő első pillanatban igent mondott, majd pár hónap múlva mégis szakított a fiúval, azóta sem áll Pistivel szóba.



 

Szavazás

Szerinted melyik film volt a jobb?
new moon
twilight
Asztali nézet